Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/iolr.dk/public_html/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 312015
 

Er du forhindret i at deltage i Fibernet informationsmødet den 2. november kl. 19 i Idestrup Forsamlingshus, så besøg Fiberbil fra Fibia/Waoo!, når den holder ved Coma i Idestrup torsdag den 5. november 2015 klokken 15:00 – 17:30.

Få svar på dine spørgsmål
Her kan du få svar på dine spørgsmål om Fibernet, så du kan beslutte, om det er noget for dig og din familie. Du kan også udfylde og aflevere din tilmelding, som er med til at afgøre, om Fibias fibernet kommer til Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup.

Det er faktisk ikke dyrt
IOLR har sammen med Fibia lavet en pakke som alle kan tilslutte sig hvor de maksimalt binder sig for en 6 måneders tilslutning til en pris af kun 1.394,- for tilslutning til Fibernet og hurtigt internet i 6 måneder. En lille pris for at være med til at sikrer, at udviklingen ikke kører forbi Idestrup og samtidig en lille pris for at sikre huspriser og hussalg i området.

NU! Ikke senere
Er der for mange husstande som ikke ønsker at blive tilsluttet det nye Fibernet ELLER tænker, at det kan de altid blive senere, så bliver projektet IKKE til noget og Idestrup vil så ikke få Fibernet. Skulle sådanne en situation opstå, så må Idestrup indstille sig på, at udviklingen i hastig fart kører lige forbi byen og område og chancen for at etablere Fibernet senere nok først vil vise sig igen om 10 år. Skulle det ske, så ser IOLR meget sort på mulighederne for vores område i forhold til at sælge huse og tiltrække bosætning til området.

Du kan tilmelde dig Fibernet online her.

 

 

IOLR

 Posted by at 13:36  Tagged with: